Καθαρισμός Βόθρων

Καθαρισμός Βόθρων

Από το 1975 μέχρι και σήμερα αναλαμβάνουμε ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΒΟΘΡΩΝ από διαμερίσματα, πολυκατοικίες, γραφεία, καταστήματα, σχολεία, εστιατόρια, μονοκατοικίες, σπίτια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, πλοία, εργοστάσια, πρατήρια υγρών καυσίμων και όπου αλλού χρειαστεί.

Ο καθαρισμός βόθρων γίνεται από εξειδικευμένο και πολύπειρο συνεργείο χρησιμοποιώντας σύχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα υψηλής πίεσης. Για εργασίες σχετικές με καθαρισμό βόθρου, προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο με συνέπεια και σεβασμό στον πελάτη.


Αναλαμβάνουμε με πλήρη υπευθυνότητα καθαρισμό βόθρου, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ικανά να αντεπεξέλθουν σε οποιοδήποτε καθαρισμό και πλύσιμο βόθρου. Ο καθαρισμός βόθρου γίνεται στην αρχή με εκκένωση-άντληση κάθε τύπου ακάθαρτων υδάτων και στερεών αποβλήτων και εν συνεχεία γίνεται το πλύσιμο με υψηλής πιέσεως μηχανήματα, υδροβολή που μας επιτρέπει να έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Η εταιρεία μας εκτελεί οποιαδήποτε εργασία καθαρισμός βόθρων κατοικιών ή σκαφών, άμεσα, αποτελεσματικά και σε πολύ χαμηλές τιμές. Αναλαμβάνουμε επίσης βιολογικός καθαρισμός βόθρου ακολουθώντας την κατάλληλη διαδικασία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εναλλακτικά, για εργασία σχετική με καθαρισμός βόθρων (καθαρισμός βόθρου) μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας:

9 + 2 =