Εκκενώσεις Βόθρων

Εκκενώσεις Βόθρων – Άδειασμα Βόθρων

Από το 1975 μέχρι και σήμερα αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ και ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΒΟΘΡΩΝ από διαμερίσματα, πολυκατοικίες, γραφεία, καταστήματα, σχολεία, εστιατόρια, μονοκατοικίες, σπίτια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, πλοία, εργοστάσια, πρατήρια υγρών καυσίμων και όπου αλλού χρειαστεί.

Οι εκκενώσεις βόθρων και το άδειασμα βόθρων γίνονται από εξειδικευμένο και πολύπειρο συνεργείο χρησιμοποιώντας δυνατές αντλίες αναρρόφησης των ακάθαρτων υδάτων (βοθρολυμάτων) με ταχύτητα και ασφάλεια. Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές όλο το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο με συνέπεια και σεβασμό στον πελάτη.


Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην εκκένωση βόθρου και στο άδειασμα βόθρων (άδειασμα βόθρου) από το 1975. Όλο αυτό το διάστημα που έχει περάσει από τότε μέχρι σήμερα με τη βοήθεια της τεχνολογίας και την τεράστια εμπειρία μας, μπορούμε και παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις εκκενώσεις βόθρων και άδειασμα βόθρου από ακάθαρτα ύδατα σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Η εταιρεία μας διαθέτει μηχανήματα υψίστης αναρρόφησης, ικανά να εκκενώσουν ένα βόθρο σε όποιο σημείο και αν βρίσκεται είτε είναι σε υπόγειο, είτε είναι μακριά ή βαθιά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εναλλακτικά, για εργασία σχετική με εκκένωση βόθρου και άδειασμα βόθρου μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας:

6 + 15 =